KADROMUZ

ERSİN YALÇINKAYA - OKUL MÜDÜRÜ

16/08/1981 tarihinde Zonguldak´ta doğdu.

Sırasıyla Işıkveren İlköğretim okulu, Fener Lisesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Marmara Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı.

2003 yılında Ardahan ili Hanak ilçesi Sazlıçayır ilkokuluna atandı. 2005 yılında Asteğmen olarak askerliğini tamamladı. 2006 yılında İstanbul Küçükçekmece Tahsin Banguoğlu İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda sınav kazanarak müdür yardımcısı oldu. Başakşehir İBB Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda müdür yardımcısı olarak çalıştı. 9 yıl Kdz.Eeğli Çayırlı İlkokulunda Müdür olarak görev yaptıktan sonra 02 Ağustos 2023 tarihinde okulumuza atanmış olup halen okulumuzda görev yapmaktadır. Evli, Miraç ve Kaan Efe adında iki çocuk babasıdır.