İhsan Yılmaz İlkokulu
Akarca Mah Mustafa Güçeri Cad. No10 Kdz.Ereğli/ZONGULDAK

Eğitimde çıtayı belirleyen kurum olmak.

MİSYON

İhsan Yılmaz İlkokulu; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür ve estetik değerlere sahip, özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek için vardır. Bunun İçinde temel değerlerimiz; Her türlü eğitim-öğretim programlarının hazırlanması ve uygulanmasında Atatürk ilke ve inkılâplarına uyulur. Evrensel değerler içinde millî kültürün öğrenilmesine ve geliştirilmesine önem verilir. Derslerde ve ders dışı etkinliklerde Türkçenin doğru, güzel ve etkili kullanılması temel hedeftir Okulumuzda eğitim-öğretim etkinlikleri; öğretim ilkeleri, öğrenci düzeyi, çevre özellikleri ve programda belirtilen esaslar dikkate alınarak düzenlenir ve uygulanır. Eğitim-öğretim hizmetleri düzenlenirken öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri ile toplumun ihtiyaçları dikkate alınır.

İkili Öğretim

DOĞALGAZ kalorifer